EDC product data snel en eenvoudig in je webshop

  • Key2Publish online applicatie is; EDC product data direct gereed voor gebruik in je webshop
  • Plug & play; ook productafbeeldingen rechtstreeks in je webshop geplaatst
  • Je hebt geen problemen meer met producten die niet op voorraad zijn
  • EDC feed overzichtelijk gepresenteerd in aanpasbare boomstructuur
  • Met de mouse-over-image functie snel een goed beeld van de producten
  • Eenvoudig gewenste producten selecteren en exporteren
  • Export naar prijsvergelijkers en andere verkoop kanalen
  • Ook geschikt voor producten van andere leveranciers
  • Export naar PDF voor catalogus

Key2Publish EDC – import EDC producten in webshop, met mogelijkheid om de data eerst aan te passen en te verrijken. Met automatische prijs en voorraad update.

Geschikt voor: PrestaShop en WooCommerce.  Aanschaf en installatie: 250,- (eenmalig),  Jaarlijkse licentie :190,-

Hoe werkt Key2Publish?

Opzetten nieuwe webshop
Je importeert de EDC K2Z productfeed bestanden in Key2Publish. Je selecteert de producten die je in je webshop wilt plaatsen en exporteert deze met één druk op de knop naar je webshop. Je kan daarbij de groepsstructuur van EDC meenemen, maar je kan ook je eigen groepsstructuur ontwerpen.

Nieuwe producten in webshop
Als er nieuwe producten beschikbaar zijn importeer je deze producten makkelijk door de juiste producten te selecteren, ze in de juiste groep te plaatsen en ze vervolgens te exporteren naar je webshop.

Updaten producten in webshop
De EDC producten die reeds in de shop staan, kan je met de ‘automatische update module’, automatisch laten updaten. Dit updaten gebeurt eens in de zoveel tijd, waarbij je zelf bepaalt hoe vaak je de producten wilt verversen. Doorgaans wordt de productfeed een keer per uur ververst op de website van EDC Wholesale.

Extra functies
Key2Publish biedt tal van gebruiksvriendelijke functies die je kan gebruiken om de product data naar wens aan te passen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om CSV bestanden en PDF bestanden te genereren. Daarbij kun je bij de file export zelf de structuur, dat wil zeggen welke kolommen welke informatie bevat, bepalen.

Nog geen eigen webshop?

Naast het leveren van de Key2Publish applicatie bestaat er de mogelijkheid om een eigen webshop door ons te laten bouwen. Dit is al mogelijk vanaf €600,00 per webshop. Voor meer informatie en de mogelijkheden hierover kun je contact met op ons door het contactformulier in te vullen of te bellen op  050 – 720 02 25

Translate »