Enterprice-versie voor webshop en andere publicaties met meer dan 1.000.000 producten. 
Voor grote product hoeveelheden is de Enterprice versie een uitmuntende oplossing Deze versie verwerkt met gemak 1.000.000 producten. Met handige zoek/filter functies kunnen snel dataselectie gemaakt worden die razend snel gepresenteerd worden.

Grote webshop
Aangezien de opensource systemen niet geschikt zijn om meer dan zo’n 300.000 producten te bevatten, heeft Key2Publish ook een eigen webshop systeem ontwikkeld. Dit is een zeer snelle webshop, geschikt voor meer dan een miljoen producten. In combinatie met de Key2Publish Enterprise versie een perfecte oplossing voor ondernemingen met een zeer groot assortiment. Nu binnenkort Magento 1 niet meer ondersteund wordt, ook een ideale oplossing om over te stappen naar een voor grote webshops beter uitgerust systeem. Dankzij de migratie oplossing ook iets wat snel gerealiseerd kan worden.

Andere export mogelijkheden
Verder zijn dezelfde import en export opties beschikbaar als in de basisversie van Key2Publish. Dat wil ook zeggen import en export naar webshop systemen zoals Magento, WooCommerce en PrestaShop. Database publishing mogelijkheden naar PDF en InDesign. Export naar productfeeds voor uw affiliates. Feeds voor vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen, zoals BOL.COM, Alibaba, Marktplaats, Amazon en Google Shopping.

Translate »