Enterprice-versie voor webshop en andere publicaties met meer dan 1.000.000 producten. 
Voor grote product hoeveelheden is de Enterprice versie een uitmuntende oplossing. Deze versie verwerkt met gemak 1.000.000 producten. Met handige zoek/filter functies kunnen snel dataselecties gemaakt worden die razend snel gepresenteerd worden. 

Key2Publish Enterprise bestaat uit webshop en een PIM systeem. Beide gemoduleerd opgebouwd. Met het PIM systeem beheert u de productdata voor uw webshop(s), maar eventueel ook die voor u gedrukte publicaties. Die u vanuit het PIM systeem automatisch kunt genereren.

Grote webshop
Aangezien de opensource systemen niet geschikt zijn om meer dan zo’n 300.000 producten te bevatten, heeft Key2Publish ook een eigen webshop systeem ontwikkeld. Dit is een zeer snelle webshop, geschikt voor meer dan een miljoen producten. In combinatie met de Key2Publish Enterprise versie een perfecte oplossing voor ondernemingen met een zeer groot assortiment. Nu binnenkort Magento 1 niet meer ondersteund wordt, ook een ideale oplossing om over te stappen naar een voor grote webshops beter uitgerust systeem. Dankzij de migratie oplossing ook iets wat snel gerealiseerd kan worden.

Andere export mogelijkheden
Verder zijn dezelfde import en export opties beschikbaar als in de basisversie van Key2Publish. Dat wil ook zeggen import en export naar webshop systemen zoals Magento, WooCommerce en PrestaShop. Database publishing mogelijkheden naar PDF en InDesign. Export naar productfeeds voor uw affiliates. Feeds voor vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen, zoals BOL.COM, Alibaba, Marktplaats, Amazon en Google Shopping.

Arango DB database
Het systeem maakt gebruik van een Arango DB database. Dit zorgt er voor dat het zeer snel en flexibel is. Zelfs met extreem grote datasets van meer dan een miljoen producten met vele attributen.

De webshop is razendsnel, kan met gemak meer dan een miljoen producten aan en is daarnaast zeer flexibel, waardoor de data structuur eenvoudig gewijzigd kan worden. Dit alles toe te schrijven aan het gebruik van een NoSQL ArangoDB database.

Snelheid en flexibiliteit t.o.v. Magento 2:
Door gebruik te maken van de Arango DB NoSQL techniek wordt weinig geheugen gebruikt bij het zoeken naar een document/record, waarbij dit bij SQL oplossingen zoals Magento vaak ingewikkelde zoekopdrachten oplevert die veel tijd kosten, omdat er door meerdere tabellen gezocht dienen te worden. Dit gaat veel beter met een NoSQL oplossing. Daarnaast gaat er geen tijd verloren met het omzetten van het dataformaat zoals Magento die eist.

Overige functionaliteit:
Uiteraard zijn zaken als beveiliging, updates en SEO ook verzekerd bij de Key2Publish. Daarbij hebt u bij het laatste alleen al door de snelheid een flinke streep voor op uw concurrenten.

Arango DB Inc:
ArangoDB Inc is een in de VS gevestigd bedrijf, dat in 2014 in Keulen werd opgericht om te voldoen aan de toenemende vraag naar professionele diensten rond ArangoDB.

Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in San Francisco, Californië en heeft daarnaast kantoren in Keulen, Moskou en New Delhi die zijn gespecialiseerd in oplossingen voor uitdagingen waarbij een snelle toegang/presentatie tot grote hoeveelheden gegevens vereist is. Voorbeelden van gebruikers zijn, Aboutyou.com, Barclays, Thomson Reuters, Oxford University. Een fortune 100 bedrijf beschreef zijn eis met betrekking de database met “Needless to say, all of this had to be blazing fast.” Dat ook deze partij nu gebruik maakt van ArangoDB zegt wat betreft die wens genoeg.

Als u op onderstaande afbeelding klikt opent een Engelstalige PDF met een showcase van de Enterprise:

Translate »