Feeds voor vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen.

Key2Publish is ook een prima feed managementtool. Het kan gebruikt worden om uw producten te plaatsen op ontelbare vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen.

U verhoogt de online zichtbaarheid van uw producten door te adverteren op vergelijkingswebsites, affiliatenetwerken en marktplaatsen. Met de datafeed manager functie zorgt u dat uw producten geplaatst worden op websites zoals BOL.COM, Marktplaats, Kieskeurig, Amazon en Alibaba. U geeft eenvoudig aan welke producten u op welk platform wilt presenteren.

Elk exportbestand heeft per platform een specifiek format. Deze bestanden worden aan de hand van een platform specifiek configuratie script gegenereerd. Een groeiend aantal van deze scripts zijn voor u reeds beschikbaar via uw klanten portal. Is die van een door u gewenst platform niet beschikbaar, kunt u het daarvoor benodigde script eenvoudig zelf aanmaken. Om het u nog aangenamer te maken en ons script aanbod uit te kunnen breiden, zijn wij ook gaarne bereid dit voor u te doen.

Door uw producten in de juiste platformgroep te plaatsen (product classification) zorgt u er voor dat de online zichtbaarheid optimaal is en uw producten bij het juiste publiek terecht komen. Met Key2Publish hebt u dit snel en eenvoudig voor elkaar, zodat uw producten in de juiste groep op het platform komen te staan.

Naast feeds voor bovenstaande verkoopkanalen is deze functie uiteraard ook geschikt voor allerlei andere toepassingen, zoals ERP systemen, waar u een uw producten in wilt plaatsen via products feeds.

 

Translate »