Key2Publish-Basicversie

IMPORTEER EN EXPORTEER PRODUCT INFORMATIE

  k2z
  csv
  xml
  Magento
  PrestaShop
  WooCommerce
  OpenCart

De juiste content.

 

Webshops, groothandels of andere organisaties met een groot assortiment voorzien relaties(wederverkopers) van productinformatie via een webshop, catalogi en flyers. Goede kwaliteit van deze content is essentieel voor marketing succes. Key2Publish is een tijd en kostenbesparende tool voor het verzamelen, aanpassen, uitwisselen en publiceren van productdata voor deze publicaties.

Efficiënt product data beheer

 

Met Key2Publish maakt u data geschikt voor uw webshop, catalogus of andere productpublicaties. Om tijd te besparen en fouten te voorkomen gebruikt u hiervoor bij voorkeur data die reeds digitaal beschikbaar is, zoals data uit uw Webshop, ERP-systeem of van uw leveranciers. Eenmaal geïmporteerd kunt u uw data beheren, zo kunt u de data aanvullen, bewerken, verplaatsen van categorie, verwijderen en nog veel meer.

Automatische opmaak

 

Met de software van Key2Publish kunt u via automatisch opmaak fraaie catalogi, flyers en productsheets maken. Met 10 of 100.000 producten. Rechtstreeks naar PDF of in InDesign. In een door u gewenst design. Geschikt voor beeldscherm, printer en drukpers. Met data uit uw webshop, ERP systeem of een ander willekeurige databron. Eventueel aangepast of verrijkt in Key2Publish.

Importeren, exporteren, verrijken en publiceren gegevens met Key2Publish-basic.

Meer video tutorials over het gebruik van Key2Publish vind je hier.

Bespaart tijd, geld en voorkomt fouten
Dankzij Key2Publish gebruikt men gegevens uit andere bronnen, zoals ERP systemen en bestanden van leveranciers kunnen krijgen. Hierdoor wordt tijdrovende en foutgevoelige handmatige invoer zoveel mogelijk voorkomen.

De oplossingen
Naar gelang de situatie kan gekozen worden uit het Key2Publish standaardpakketsemi-maatwerk en maatwerk oplossing Bij de keuze van de voor u juiste oplossing speelt het geven van advies op basis van onze grote ervaring een belangrijke rol. 

Uitwisseling data
De software van Key2Publish is uniek en heeft met K2Z een eigen bestandsformaat. Anders dan een CSV bestand is dit een “plug & play” oplossing. Voor de leverancier is een K2Z bestand heel eenvoudig gemaakt. Deze kan daarbij ook vast selecteren welke producten voor de ontvanger wellicht interessant zijn. De ontvanger van een K2Z bestand hoeft van te voren niets in te stellen en krijgt meteen de boomstructuur met producten te zien. Eventueel dus ook met reeds voor geselecteerde producten.

PLUG AND PLAY DATA UITWISSELING.

Naast de tool voor het importeren en exporteren van data helpt Key2Publish ook om er voor te zorgen dat de wederverkoper eenvoudig over de productgegevens van zijn leverancier beschikt.

Met de K2Zgenerator. worden er handmatig of volledig automatisch K2Z feeds gegenereerd en online geplaatst.

Met Key2Publish worden deze probleemloos en snel ingelezen en overzichtelijk gepresenteerd. 

Het K2Z is voor data uitwisseling te vergelijken met PDF als het gaat voor het uitwisselen van drukwerk bestanden voor grafische toepassingen. Key2Publish heeft daarbij een vergelijkbare rol als de Acrobat reader.

Als voorbeeld ziet u hier beneden een video over het gebruik van een K2Z bestand in combinatie met Key2Publish. Onder meer EDC uit Veendam heeft veel succes door de wijze waarop zij hun dropshippers / wederverkopers helpen met de verkoop van EDC producten. Mede door het beschikbaar stellen van K2Z productfeeds genereerd met de k2z-generator. 

Probeer Key2Publish Basic gratis!

Gebruikers van Key2Publish

 

Database Publishing

Via de database publishing functionaliteit produceert u via een paar muisklikken alle vormen van productpresentaties.

Automatische opmaak: catalogus of flyer in InDesign of PDF. Voor de drukpers of website.

Digitale bestanden: Kant en klare bestanden voor prijsvergelijkers zoals beslist.nl en kieskeurig.nl.

Actueel houden webshop: Plaats, verwijder of update vanuit Key2Publish producten in uw webshop.

Don't Be Shy

Wanneer je meer informatie wilt over hoe we je kunnen helpen; neem contact met ons op.
Translate »