Hoe werkt Key2Publish-Light:

In het kort gezegd werkt Key2Publish als volgt: Als gebruiker maakt u een selectie uit het assortiment van de leverancier, waarvan de gebruiker vervolgens heel eenvoudig de afbeeldingen en de informatie in een csv/excel bestand van download. Daarbij kan de structuur van het csv bestand naar wens worden ingericht.

 Het gebruik is heel eenvoudig en te verdelen in twee hoofdfuncties:

Overzichtelijk:

– Via de aanpasbare boomstructuur heeft de gebruiker een goed overzicht van uw assortiment.
– Als men over de datastructuur beweegt met de muis, zijn via de mouse-over-image-functie de afbeeldingen van de betreffende groepen en producten te zien.

Publiceren van de gewenste data in de gewenste vorm:
Door het zetten van vinkjes selecteert de gebruiker de gewenste groepen/producten uit uw assortiment en download vervolgens: 

  • de afbeeldingen, zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van wetransfer, waarmee vaak alle afbeeldingen worden meegenomen. Daarnaast is er ook meteen een koppeling tussen de afbeeldingen en het product.

  • een csv bestand, waarbij de gebruiker kan instellen welke informatie deze bevat en in welke volgorde deze staat. Via een configuratie bestand kan elk gewenste structuur worden ingesteld. De categorie structuur is ook eenvoudig naar wens aan te passen zodat de wederverkoper uw data kan laten aansluiten bij de eigen publicaties.


Kosteloos:
U zult zich wellicht afvragen waarom dit programma gratis is. Dit komt omdat wij hopen dat u en uw relaties uiteindelijk willen overstappen naar onze betaalde versies.

 

Translate »